Våra tjänster

Vår salong har kommit att bli en av de mest populära i Vasastan och Stockholm av en anledning - vi är kompetenta och har förvandlat kreativitet till ett hantverk.

Kompetens, känsla för kundens behov och ett omfattande sortiment högkvalitativa hårvårdsprodukter har gjort oss till en av de absolut hetaste frisörsalongerna i Stockholm och Vasastan. Testa oss du också!

Utöver traditionell klippning, permanent, toning och färgning kan vi även erbjuda hårförlängning med Remy löshår, Shellac nagelvård samt styling. Kontakta oss om du vill boka in en tid eller om du har frågor om de tjänster som vi har att erbjuda. Vi ser till att du får den behandling du är ute efter till ett bra pris och på den tid du vill.

Produkter av världsklass

Utöver kunniga frisörer och stylister har vi även möjlighet att erbjuda hårvårdsprodukter i världsklass. Är du osäker på vilken typ av produkt som är bäst för ditt hår kan du alltid fråga någon av oss på salongen. Vi har goda kunskaper om vilka produkter som lämpar sig för exempelvis torrt, frissigt eller tunnt hår. Oavsett hårtyp har vi produkter för dig!

 

 
Kontakta oss redan idag för tidsbeställning eller konsultation!